Предавање број 1

„Дигитална економија“ е првото предавање од Летната лидерска школа која е во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Здружението за културен и едукативен развој МЛАДИНСКИ БОРД – Штип“. Предавач ќе биде проф. д-р Никола Поповски.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/829745677946955
Zoom линк за регистрација:
 https://zoom.us/meeting/register/tJApcuihrTMoEtUau–sJaHD3XDhqD_-mX8A

Со овој настан ќе биде отворена Летната лидерска школа која ќе се одвива онлајн. Ќе бидат опфатени дефиниции, историскиот пат до дигитална економија, дигитално општество, карактеристики и манифестирање, перспективи.

Сите учесници ќе добијат Сертификат за учество. Летната лидерска школа е бесплатна и учеството може да земат сите заинтересирани граѓани.

Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart