Дискусија: Музичка Терапија

Почитувани поддржувачи и млади,


Иницијативата “од млади за млади” овој пат продолжува во ритамот на музиката и гласот на младите. Оваа недела ќе се дружиме со Кристина, Бојан, Александар, Љупчо, Антонела и Александар кои ќе зборуваат за музиката и нејзиното влијание врз оформувањето на нашиот карактер.
Што значи музиката и како таа влијае на нашето расположение?
Дали музиката може да го промени начинот на живот и формите на размислување?
Дали преку музиката можеме да се ослободиме од стресот?
Што за нас е музиката и како може да ја искористиме за да управуваме со нашата енергија?


Доколку и за Вас музиката е непходен дел од денот и сакате да споделите дел од Вашата музичка колекција, тогаш оваа дискусија е токму за Вас!

Линк за реализација:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTV2bEfIST3G5rQOzGL5k5ldIWgB-4nGmxcL_C561uLncTWw/viewform

Дискусијата е закажана за  23.05.2021 година во 18:00 часот на платформата ZOOM.

Ве очекуваме!

Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart