Еразмус+ младинска размена во Sinaia, Romania

Дали сте спремни за уште една авантура во Романија? 🇷🇴

Sinaia, Romania ве очекува со проектот “Turn your #mind#green” кој се фокусира на здравиот, издржлив и позитивен живот. 💚Доколку сакате да се фокусирате на спасување на нашата Земја преку едукација на општата популација, придружете се на тимот кој ќе не застапува во периодот од 25ти ноември до 6ти декември. 🥳Сите заедно до подигање на свеста за прашањата поврзани со животната средина.👀 Cпакувајте си ги куферите и аплицирајте на 📝

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLEjbkeMOrPuOT-jWBt1TLM-lhRXyvuo1uWH712dA5Fh3RVQ/viewform?fbclid=IwAR0qU0XnW1FeRP-n-_P6rRIZDEkgEp58fwg2fd_Sy-Auy-aOrWg26-_MuWE

Битни информации:

– Возраст до 29 години;

– Примена вакцина;

– Краен рок за аплицирање 15 ти Ноември;

Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart