Започни го твојот 30 дневен предизвик со активности на отворено и добиј интересни награди!🎁🤳🚵‍♀️🏞
Овој предизвик е наменет за сите млади и етузијасти кој што сакаат да излезат надвор и да бидат активни. Предизвикот вклучкува 30 активности кои што можат да се играат индивидуално и во тим. Секоја активност е детално опишана и по завршувањето на едната активност можете да започнете со наредната.
⚠️За да започнете со игрите, треба да ги прочитате упатствата и да планирате сè однапред. За оние игри кои вклучуваат повеќе од едно лице, погрижете се да ги споделите инструкциите со нив. Секоја игра содржи прашања за саморефлексија кои ќе ви помогнат во процесот на личен раст и градење доверливи односи со вашите пријатели и семејството.💛💡
За повеќе информации и детали посетете ја нашата веб страна ⏬⏬
https://www.outdoor-project.eu/wp-login.php
Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart