Конкурсот на тема „I European“

📢📢📢 – МЛАДИНСКИ БОРД со задоволство ви го најавува конкурсот со натпреварувачки карактер на тема🥇 „I European“ 🇪🇺 кој е составен дел од прекрасниот проект „Европската унија – вчера, денес, утре“, финансиран од Европската Унија под програмата #EuropeForCitizens.
Како дел од проектот бевме гости во Полска и Италија. Не очекува посета од нашите партнери и во Македонија како и патување во Полска.
📸 💻 🎥
Задачата на конкурсот е да се создаде дело во форма на постер, фотографија или видео за иднината на Европската Унија гледана низ призмата на младите.🇪🇺
❗️❗️❗️
✔Постерот може да се изработи во која програма. Формат А3 и да испрати како PDF документ.
✔Фотографијата може да се направи со уред по ваш избор и во кој било формат. Резолуција 300 dpi.
✔Видеото може да се снима со кој било уред и мора да трае најмалку 30 секунди, а најмногу 60 секунди.
Делата заедно со потребните информации е потребно да се прикачат на дадената форма на следниов линк:
🕛
Конкурсот ќе трае до 30.08.2022, 00:00 на полноќ.
🙋🏻‍♂️🥇👍
Лицето кое ќе го изработи материјалот, кој ќе биде избран за најдобр, ќе биде дел од завршната конференција во Полска и ќе добие брендиран portable Bluetooth звучник🇵🇱.
За 🥈 и 🥉место наскоро ќе ги објавиме наградите 🤍
Бидете креативни и уникатни 🤩
💫
Целта на конкурсот е да се дистрибуираат информации за Европската унија и општествената активност на младите во регионот, како и да се создадат оригинални работни проекти за промовирање на Европската Унија и европските вредности.
Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart