Маркетинг и лидерство

„Маркетинг и лидерство“ е шестото предавање од Летната лидерска школа која е во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Здружението за културен и едукативен развој МЛАДИНСКИ БОРД – Штип“.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/1100647823751325/
Zoom линк за регистрација: https://zoom.us/meeting/register/tJcrc-GuqTMiHdYudm7Z6AeYzwlBLgq1Tdkq

Предавач ќе биде м-р Сашо Нефовски, а на настанот ќе зборуваме за моќта на маркетингот и неговото значење денес. Ќе дискутираме за видовите на маркетинг и ќе се обидеме да ги пронајдеме начините на кои се поврзани лидерството и маркетингот. И на крај, ќе дискутираме за лидерите некогаш, денес и утре.

Сите учесници ќе добијат Сертификат за учество. Летната лидерска школа е бесплатна и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.

Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart