Повик за учесници

Почитувани млади,Со задоволство Ве покануваме да се пријавите на нашата наредна младинска размена “STARTUP BATTLE”🎉 која ќе се организира во Абовјан, Ерменија 🇦🇲(Abovyan, Armenia) во периодот од 30 ти Август до 07 ми Септември.

Целта на оваа размена е да им се овозможи на учесниците да ги развијат своите #лидерски#вештини кои што подоцна ќе можат да се применат во решавањето на најразлични #социјални проблеми и #иновативни#идеи за општествен напредок.

Размената ќе вклучува најразлични предавања во областа на социјалното претприемништво, социјални активности и посети на локалните места.

Услови за пријавување:

✅Возраст од 18 до 25 години;

✅Добро познавање на Англискиот Јазик;

✅Тимски способности и вештини;

‼Важни информации:

👩‍🚀Учесниците треба да бидат спремни за патување во услови на пандемија;

✔Да обезбедат негативен ковид тест со цел да можат да патуваат;

Доколку сте заинтересирани да учествувате на оваа размена потребно е да ги испратите следниве информации:

✅Name and surname:

✅Date of Birth:

✅Town and Country:

✅Mobile Phone:

✅Short motivation:на следната емаил адреса: fiohvolunteers@gmail.com со назнака Application for STARTUP BATTLE project – North Macedonia и да ја пополнете следнава регистрациска форма:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMp0NPMFPT0hgkFQdjT0wKnLdlXFPzZJJH9hkxuf3xaqe8MA/viewform?usp=pp_url

Трошоците за сместување и за пат до 275 евра ќе бидат покриени од страна на организаторот.Апликацијата треба да биде на Англиски Јазик и да ја испратите најдоцна до 8 ми Август.

💡💫✈🇲🇰🇦🇲

Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart