Прашалник

Почитувани млади,

Ве покануваме да земете учество во прашалникот кој што се спроведува како дел од проектот “Outdoor activities for social connectedness, cohesion and well-being of youth” финанисран од страна Европската Комисја во склоп на Еразмус + програмата и Националната агенција за европски образовни програми и мобилност.

Прашалникот е креиран да го утврди Вашиот интерес, искуство и вклученост во активностите на отворено. Наша цел е да добиеме информации кои ќе ни помогнат во креирањето на прирачник и методологијата кои подоцна ќе можат да се користат од старна на младиските организации, образовните институции и сите оние кои сакаат да имат незаборавно искуство на отворено.

Прашаликот е анонимен. Пополнувањето на истиот ќе Ви одземе само 10 минути.

Линк до прашалникот:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMYQ7Ob20wMizAII7Mr-kIBOD_IcujJtI8LU_KZ3N13uMKjA/viewform?usp=pp_url

Ви благодариме за одвоеното време. Се гледаме надвор!

#Erasmus #Outdooractivities

Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart