Sanja Stefanova

>
Sanja Stefanova
Претприемништво како вовед во креација на личноста

Претприемништво како вовед во креација на личноста

Вo април повторно се среќаваме но со малку поинаков предизвик инициран од тимот за младински вештини како дел од проектот од #млади за #млади. Животните патишта најчесто се една мрежа од одлуки зад кои е неопходно да застанеме. Како да ги вклучиме мозочните сијалички, а сепак да размислуваме надвор од

Градење на еднаков свет за поздраво утро!

Градење на еднаков свет за поздраво утро!

Дали на светот требаше да се случи пандемија за да дојде на површина нееднаквоста во здраствениот систем? Дали нееднаквиот општествен  напредок  е пресуден за постоечкиот дизбаланс во здравството? Која е улогата на младите во креирањето еднакви можности за пристап во здравствените услуги? Младиснки борд заедно со своите соработници ќе го

Our March update has been sent out today!

Our March update has been sent out today!

Have a read of our latest newsletter to see the activities and achievements of the past few months!This issue includes the closing ceremony of the Eco-Friendship project, information about the newly formed teams by Creative Station and info about the upcoming activities.Link Enjoy it!

Талентот победува на игри, но тимската работа победува на натпревари!

Талентот победува на игри, но тимската работа победува на натпревари!

Сѐ е полесно кога се работи сплотено, во тим. Тимската работа секогаш гарантира поголем успех! 🎉🎊 За таа цел, во рамките на нашата организација формиравме три тима: тим за социјални мрежи, тим за комуникација и тим за меки/младински вештини. Секој креативец кој сака да направи промени во општеството, ќе може

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the basket.