Creative Station Online-Meeting

Почитувани соработници и млади ентузијасти,

На наше огромно задоволство би сакале да Ве поканиме на првиот состанок организиран од страна на новоформираното тело “Креативна станица” како дел од “Младинкси борд”!🎉🌍✈️💡

Состанокот е организиран со цел да се запознаете со нивните цели и идеи и воедно да станете дел од тимот.
Ви ги претставуваме креаторите на првата креативна станица во Штип: Viki Stoilkova, Tose Marjanovik, Bube Postolova, Daniel Veselinov и Spasko Aleksov .

Состанокот е закажан за 21.04.2020 (вторник) со почеток во 17 часот на онлајн пратформата ZOOM. Доколку сакате да земете учество на состанокот пополнете го фомуларот во прилог:

ЛИНК ЗА ФОРМУЛАР

Да не дозволиме овој карантин да влијае врз нашето креативно размислување и активниот животен стил.
Креативноста не е хоби, таа е стил на живот. Подобро е да постојано да имаш идеи и да грешиш, отколку да немаш идеи и секогаш да бидеш во право.

Ве очекуваме!

Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart