DACG eLearning Platform

Со задоволство Ви ја претставуваме DACG eLearning Platform како дел од проектот “Different Approaches, one common goal”: https://ka2-dacg.eu/moodle/

Оваа платформа ќе им обезбеди на студентите и младите важни компетенции во областа на градењето мир и ќе пондат сеопфатни и достапни насоки за секој што сака да се вклучи во процесот на градење мир и развивање на едукативни програми. Доколку сакате да се стекнете со повеќе знаење во оваа област, најавете се на платформата каде што ќе можете да изберете еден од 6те модули. Секој модул има теоретско објаснување и онлајн квиз за проверка на знаењето.

Платформата е креирана за сите млади ентузијастни кои сакаат да бидат новите амбасадори на мир во нивните земји.

Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart