Kannst Du Deustch Sprechen? Edition 2!

Во среда (12.05.2021) во 18.00 на платформата Zoom ќе се дружиме со нашиот Social Media Manager Исидора, која ќе ви го претстави Германскиот јазкик во рамки на нашиот Learning Language Program.Овој настан е продолжение на настанот од јануари, Kannst du Deutsch sprechen, и во ова издание нашите учесници ќе се запознаат со уште некои дополнителни нови теми од Германскиот јазик!

Исидора е носител на највисокиот сертификат за познавање на Германскиот јазик, ниво C2, издаден од страна на Goethe Institut.

Придружете се на нашата едукативна иницијатива!

Користен материјал:

Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart