Kannst du Deutsch sprechen? – Learning Languages with YOB

Со задоволство ви го најавуваме наредниот настан на Mладинскиот борд “Kannst du Deutsch sprechen?”, прв за 2021. 

По успешната обука за Француски јазик, продолжуваме со Германскиот! Овој настан е одлична можност за почетници кои што сакаат да ги научат основните правила на Германскиот јазик и да поминат понеделничка дружба со соработниците во Младински борд.

Следниот понеделник (15.02.2021) во 19.00 на платформата Zoom ќе се дружиме со нашиот Social Media Manager Исидора, која ќе ви го претстави Германскиот јазкик во рамки на нашиот Learning Language Program. Исидора е носител на највисокиот сертификат за познавање на Германскиот јазик, ниво C2, издаден од страна на Goethe Institut. 

Придружете се на нашата едукативна иницијатива!

Линк за регистрација: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqTdi2YbdmhxE5GeQmrmKWhJ9zy3_W8_3w1YP_BZYgvVJ3JA/viewform?usp=pp_url

Крајниот рок за регистрација е до: 14.02.2021

Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart