Nunca es tarde para aprender – Обука по шпански јазик

Nunca es tarde para aprender Kiril Jordanov Youth On Board

Време за учење на нов јазик со Младински борд!

По успешни обуки за Германски и Француски јазик, продолжуваме со Шпанскиот!

Овој настан е одлична можност за почетници кои што сакаат да ги научат основните правила на Шпанскиот јазик и да поминат прекрасна дружба со соработниците во Младински борд.

 Настанот е со наслов “Nunca es tarde para aprender” што во превод значи “Никогаш не е доцна за учење”.

На 16.03.2021 година во 19.00 преку платформата Zoom ќе се дружиме со нашиот координатор Кирил, кој ќе ви го претстави Шпанскиот јазкик во рамки на нашиот Learning Language Program. Кирил поседува диплома Dele од Интитутот Сервантес (Cervantes) кој се наоѓа во Мадрид.

 Придружете се на нашата едукативна иницијатива!

Линк за регистрација: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8oHnYs68KPsjm-bEaKjaXoJN105SYASGI8bG6Z9kKPfAlSQ/viewform?usp=sf_link

Крајниот рок за регистрација е до: 12.03.2021

Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart