Бизнис модел CANVAS
>
>
Бизнис модел CANVAS

More

June 23, 2021 8:00 pm

„Бизнис модел CANVAS“ е осмото предавање од Летната лидерска школа која е во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Здружението за културен и едукативен развој МЛАДИНСКИ БОРД – Штип“.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/540874273989535
Zoom линк за регистрација: https://zoom.us/meeting/register/tJIpf-Chqz8vGdY2_Xarb1tONBuFcCneicLj

Предавач ќе биде проф. д-р Самоил Малчески од Факултетот за економија и организација на претприемништво при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“.

Канвас (англ. Canvas) е модел за бизнис планирање составен од девет елементи. На онлајн предавањето ќе научите како да ја користите оваа алатка за стратегиски менаџмент.

Сите учесници ќе добијат Сертификат за учество. Летната лидерска школа е бесплатна и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart