Глобалните менаџери и економската дипломатија
>
>
Глобалните менаџери и економската дипломатија

More

June 24, 2021 8:00 pm

„Глобалните менаџери и економската дипломатија“ е деветтото предавање од Летната лидерска школа која е во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Здружението за културен и едукативен развој МЛАДИНСКИ БОРД – Штип“.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/503495974032196/
Zoom линк за регистрација: https://zoom.us/meeting/register/tJUvd-uqpzorGtcFNY6bayuV_eYluxk5VQQA

Предавач ќе биде проф. д-р Шеќеринка Ивановска, декан на Факултетот за економија и организација на претприемништво при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“.

Преку вистински примери ќе поразговараме за предизвиците со кои се соочуваат глобалните менаџери – начинот на подготовка за интернационална работа, средба со нова култура и нов јазик, промени во кариерата и личниот живот итн.

Сите учесници ќе добијат Сертификат за учество. Летната лидерска школа е бесплатна и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart