Конференција “Digital Resources and IT Tools as a New Strategical Factor for Modernization and internationalization in Higher Education in Western Balkans”.
>
>
Конференција “Digital Resources and IT Tools as a New Strategical Factor for Modernization and internationalization in Higher Education in Western Balkans”.

More

September 29, 2022 12:00 am

Почитувани студенти,

Универзитетот „Гоце Делчев” Штип во соработка со Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, преку програмата на „WBAA – Western Balkan Alumni Association“, Ве поканува да бидете дел од Конференцијата “Digital Resources and IT Tools as a New Strategical Factor for Modernization and internationalization in Higher Education in Western Balkans”.

Право на учество имаат сите студенти при УГД кои што сакаат подетално да се запознаат со новата дигитална агенда на Еразмус + програмата, можностите за студурање и пракса, како и со проектите и обуките кои што ги нуди истата.

Локација: Универзитет „Гоце Делчев“ Штип, Кампус 2

Период на реализација 29.09.2022 до 01.10.2022 година.

Рок за пријавување на повикот е до 10.09.2022.

Прифаќањето на апликациите ќе биде на принцип – прв пријавен прв услужен. Прифанатите учесници ќе бидат известени по емаил.

Повеќе детали за целите на Конференцијата  ќе најдете во линкот за регизтрација кој што е во прилог:

https://forms.gle/1wgmgbPk7K2bYBSe6

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart