Конференција – European Union „Yesterday, Today, Tomorrow“
>
>
Конференција – European Union „Yesterday, Today, Tomorrow“

More

September 21, 2022 10:00 am

МЛАДИНСКИ БОРД Ве поканува да бидете дел од Конференцијата – European Union „Yesterday, Today, Tomorrow“, која ќе се одржи во Штип, на 20 и 21 септември 2022 година.
Целта на Конференцијата е да ги прошири знаењата за историјата на Европската Унија и да ги прикаже придобивките од истата, особено за младите.
Во самата Конференција има планирано низа активности кои ќе вклучуваат дебати и дискусии за Европската Унија и презентација на младинската работа.
🙋🏻‍♂️🙅🏻‍♂️💁🏼🙋🏻‍♀️
Не ја пропуштајте можноста да бидете дел од оваа активност и да ја продлабочиме соработката на локално ниво.
Краен рок за пополнување на формата е 10.09.2022 година.
Аплицирајте на подолу оставениот линк:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart