Креативниот и иновативниот потенцијал во функција на лидерството
>
>
Креативниот и иновативниот потенцијал во функција на лидерството

More

June 9, 2021 9:00 pm

„Креативниот и иновативниот потенцијал во функција на лидерството“ е вториот вебинар кој се одржува во рамките на Летната лидерска школа која е во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Здружението за културен и едукативен развој МЛАДИНСКИ БОРД – Штип“.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/3952505111536082
Zoom линк за регистрација: https://zoom.us/meeting/register/tJcvf-usqTktHdR7muY-QcjoqXpPbKIUaUzc

Предавач ќе биде проф. д-р Јулијана Силјановска од Факултетот за економија и организација на претприемништвото при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“.
Заеднички, преку примери, ќе дискутираме на следниве теми:

  • креативност
  • генерирање идеи
  • иновации
  • иновативност во организациите
  • истражување и развој

Сите учесници ќе добијат Сертификат за учество. Летната лидерска школа е бесплатна и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart