ЛЕТНА ЛИДЕРСКА ШКОЛА
>
>
ЛЕТНА ЛИДЕРСКА ШКОЛА

More

June 8, 2021 6:00 pm

📣📣📣 – Почитувани подржувачи на МЛАДИНСКИ БОРД – Штип – 📣📣📣Свесни за големото значење на ЛИДЕРСТВОТО, Здружението за културен и едукативен развој МЛАДИНСКИ БОРД – Штип и Меѓународниот Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ со задоволство ви ја најавуваат престојната ЛЕТНА ЛИДЕРСКА ШКОЛА. 🙅🏻‍♂️🙋🏻‍♂️🤷🏼‍♀️🙋🏼🙆🏻🙋🏻‍♀️Во идниот период од 08 до 30 јуни ќе имате можност да учествувате во 10 онлајн вебинари водени од реномирани професори во различни области.

💎 – Инвестирањето во сопствената иднина е клучна алатка за успехот!❗️❗️❗️

Доколку сте заинтресирани за дополнително знаење и надградување на вашите лидерски способности, ова е соодветната можност за Вас❗️❗️❗️

На школата имате можност за учествувате засебо во различните вебинари и за истото да добиете соодветни сертификати.

– За оние кои ќе присуствуваат на сите вебинари следува посебен документ за завршена ЛЕТНА ЛИДЕРСКА ШКОЛА.

Очекувајте го наскоро пуштањето во упореба на официјалната страна на ,,Летната лидерска школа’’ каде ќе може да се пријавете за вебинарите за кои сте заинтресирани.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart