Младинска Размена во Баку и Будимпешта
>
>
Младинска Размена во Баку и Будимпешта

More

August 8, 2022 12:00 am

📢 Бидете дел од прекрасниот проект кој ви го нуди МЛАДИНСКИ БОРД на тема ментално здравје. 🧠
🙆🏻🙅🏻‍♂️🙆🏽‍♂️🤷🏻‍♂️🙇‍♀️
Целта на овие размени е да се зголемат
компетенциите на учесниците за заштита на менталното здравје на младите. Ќе се зборува за сите облици на можна нарушеност на менталното здравје како и начини за превенција и заштита.
Проектот е составен од две размени и тоа:
1️⃣ Размена во Будимпешта, Унгарија од 17-25.09.2022, на тема „Yoga as a tool for mental health“.
2️⃣ Размена во Баку, Азербеџан од 26.09 – 05.10 / 2022 на тема „Head above water“.
❗️Предност ќе имаат учесниците кои ќе бидат дел од двете размени.
Доколку сакате да бидете дел од оваа прекрасна едукативна авантура пријавете се најдоцна до 15.08.2022 година на следниов линк👇🏻:
Сите трошоци се покриени од Европската комисија

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart