Младинска Размена во Грција
>
>
Младинска Размена во Грција

More

March 31, 2022 12:00 am

💻🔌Денес живееме во свет каде дигитализацијате е неизбежна, но и потребна.
“Digital Transformation” повторно во Неа Каликратија, Грција 🇬🇷 од 31.03 – 03.09.2022 има за цел да промовира паметно користење на дигиталните алатки од страна на младите со цел на нивен развиток и поголема работо-способност.📚💡
📸 🎥 🖥️ ⌨️ 🖱️
Трошоците за пат и сместување се покриени од страна на организаторот!
Доколку те интересира темата на дигитализација и рационално користење на достапните дигатални алатки аплицирај на:

https://docs.google.com/forms/d/1OI3nJgTH_NIPDp_I3RktTlf5904To9VQ1aqMl3mVyvg/edit

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart