Младинска Размена во Турција
>
>
Младинска Размена во Турција

More

August 9, 2022 12:00 am

Дали сте спремни за вистинска културна и едукативна авантура во преубавата Турција 🇹🇷!?
МЛАДИНСКИ БОРД ве повикува да аплицирате и да бидете дел од размената во која ќе имате можност да се дружите со млади од Словенија 🇸🇮, Португалија 🇵🇹, Египет 🇪🇬 и Романија 🇷🇴.
Оваа размена ќе се реализира од 13 до 20 ноември 2022 година, во Хатаи (Hatay) Турција.
Главна цел на проектот е едукација и културно зближување на младите.
📢 Доколку сте заинтересирани за да бидете дел од оваа размена, пријавете се на следниов линк👇🏻:
⏳Рокот за пријавување е до 30.08.2022 година.
Сите трошоци се покриени од страна на Европската комисија.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart