Младинска размена “With nature”
>
>
Младинска размена “With nature”

More

April 28, 2022

Здравата исхрана и редовните физички вежби се неопходни за нечија благосостојба, но дали е тоа доволно? И дали е толку едноставно?
Младинска размена “With nature” тука за да одговори на овие прашања! Пролет 2022 се дружиме во📍Франција! 🇫🇷 ✈️
Од индустриската револуција, ние сме изложени на надворешни загадувањa од сите различни видови. Тоа е во воздухот од автомобилски и индустриски извори, водата што е изложена на токсините што ги ослободуваат фабриките или на контаминираната почва од земјоделските хемикалии. Сигурно и нашите тела се под влијание на загадувањето и хемиските компоненти кои се внесени во нашата храна, вода, лекови, производи за домаќинството и она што го нанесуваме на нашата кожа. Заеднички да најдеме решение на овие општествени проблеми раширени насекаде низ светот!🧩
📣Доколку се пронаоѓате во овој проект, линкот за аплицирање во прилог:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart