На кафе во шест
>
>
На кафе во шест

More

March 18, 2021 6:00 pm

По успешната реализација на кафе средбата со младите од Општина Штип, со задоволство Ви го најавуваме новиот настан “ На кафе ☕️ во шест ”, кој што ќе се организира онлајн, во четврток 📅(18.03.2021) со почеток во ⏰18 часот.

Настанот е одлична прилика за оние кои не можеа физички да присуствуаат на кафе средбата, а имаат желба да се вклучат во активностите на “Младински Борд”.За време на средбата креативците ќе ги претстават новоформираните тимови, како и можностите за активно вклучување и професионален развој во рамките на организацијата.Доколку сте млади, амбициозни и сте спремни за нови авантури и предизвици, тогаш овој настан е токму за Вас!

Пријавете се и Ве очекуваме на уште една дружба со нас!Линк за регистрација: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSca7ywLly3…/viewform…Ве очекуваме🤩💡

на кафе во шест

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart