На кафе со Младински Борд
>
>
На кафе со Младински Борд

More

May 6, 2022 7:30 pm

Почитувани млади,

Со задоволство ја најавуваме долго очекуваната средба и дружба со младите од “Младински Борд”. За сите оние кои неодамна ни се придружија или сакаат да се приклучат во активностите на нашата организација, ова е вистинскиот настан.

За време на кафе средбата нашите креативци ќе ги презентираат активностите и што значи да се биде дел од најактивната младинска организација во Штип. Исто така ќе бидат презентирани тимовите за работа, локалните проекти што следуваат, како и Еразмус + проектите кои ќе се реализираат во инднина.

Настанот ќе биде заокружен со неформална дружба и кафе каде ќе можете да ги поставите сите прашања поврзани со нашата работа.

Доколки сте млади и сакате да се обоите со боите на младоста тогаш регистрирајте се и ве очекуваме во петок на 06.05.2022 во 19.30 часот во МЛАДИ ХАБ – Штип (Дом на културата Ацо Шопов);

Линк за регистрација:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwvULKqvFJiuXgUl9JOuZED94jCzeCGSHyxyEXIuz3wl8ArQ/viewform?usp=pp_url

#НаКафеСоМладинскиБорд

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart