На ЈОГА со Младински Борд
>
>
На ЈОГА со Младински Борд

More

June 21, 2022 5:00 pm

Почитувани пријатели,
Со задоволство Ве покануваме на нашата наредна активност во природа. Овој пат ќе се обидеме да ја доближиме природата до нас и да развиеме подлабоки врски со животната средина.🎉💚🏞 Заборавете на Вашите секојдневни обврски и работа и поминете еден час на јога во природа со Младински Борд. Настанот ќе го води професионална јога инструкторка која ќе Ви понуди незаборавно искуство во паркот Кртеќе – Бриони (Штип). 🧘‍♂️🧘‍♀️
Никогаш не е доцна да се открие чувството за себе и јога надвор во природата. Во тие моменти учиме да престанеме да ги контролираме работите над нас самите, да прифаќаме неочекувани изненадувања и едноставно да го следиме природниот тек.💫
Доколку сте заинтересирани за овој настан пријавете се на линкот во прилог:
Детални информации ќе добиете на емаил штом ќе ја пополните формата за учество.
Се гледаме надвор!💚🎉💡

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart