Обука за Графички Дизајн
>
>
Обука за Графички Дизајн

More

June 2, 2021 6:00 pm

Со задоволство Ви ја најавуваме и следната работилница, како дел од иницијативата од #млади за #млади, овој пат од областа на графичкиот дизајн.Нашата Ана Марија ( Ana Marija Petrova ) ќе се обиде низ нашето едночасовно дружење да ве запознае со “тајните” на графичкиот дизајн и неговата примена

.🤍Каде сѐ графичкиот дизајн наоѓа примена❔

Кои алатки ги нуди❓💛

Дали имаш палета на бои, кои посебно ги сакаш⁉️

Доколку сакате да го збогатите Вашето знаење, оваа работилница е одлична можност за Вас!🤩

Дата:02.06.2021 Време:18:00

Линк за регистрација:👇🏻

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDxaU1q09REK5ZH3nSJ2OHSiqBW2BhJrcCtWu4a_1GK37kng/viewform?fbclid=IwAR1PyCz7TC79FzFHCQIphtrKngnSqeYFcT7gKmMy56M99Ud9cMZ5qk5P_zM

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart