Препознавање на организациската интелектуална сила
>
>
Препознавање на организациската интелектуална сила

More

June 22, 2021 8:00 pm

„Препознавање на организациската интелектуална сила“ е седмото предавање од Летната лидерска школа која е во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Здружението за културен и едукативен развој МЛАДИНСКИ БОРД – Штип“.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/957792034988417/
Zoom линк за регистрација: https://zoom.us/meeting/register/tJAqdu2vqDkvG93TmGjGM4gkHsnE1AWGSsyi

Предавач ќе биде доц. д-р Габриела Крстевска од Факултетот за економија и организација на претприемништво при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“.
Сите учесници ќе добијат Сертификат за учество. Летната лидерска школа е бесплатна и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart