Претприемништво како вовед во креација на личноста
>
>
Претприемништво како вовед во креација на личноста

More

April 14, 2021 8:30 pm

Вo април повторно се среќаваме но со малку поинаков предизвик инициран од тимот за младински вештини како дел од проектот од #млади за #млади.

Животните патишта најчесто се една мрежа од одлуки зад кои е неопходно да застанеме. Како да ги вклучиме мозочните сијалички, а сепак да размислуваме надвор од оквирите на секојдневието?

Нашите размислувања треба да се насочени и издржани и да бидат потпора на нашите дела, а најубавите примери кои содржат и иницијатива и акција се младите претприемачи.

Кои се нивните приказни? Колку е тешко да засееш семе без гаранција на плод? Кои се митовите и турбуленциите низ кои поминуваат малите локални бизниси? Многу храброст и посветеност или финансиска поддршка? Квалитет над квантитет?!

И најпосле, како ние се градиме,ги формираме своите ставови и ги остваруваме своите кариерни соништа во склоп со ваквите опкружувања?

Наши говорници ќе бидат Кристина Гаштарова основач на “Sock it up” и Ана Марија Тикова основач на “Tikas Handmade”.

Биди и ти дел од нашата онлајн дружба, слушни и сподели приказна, развиј идеја.

Работилницата е закажана за 14.04.2021 со почеток во 20:30 часот на платформата ZOOM.

Линк за регистрација:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfysreURDGDLy0Nf117mxxdmh7u5AMuPE9_0UET1pdU8655gg/viewform?usp=pp_url

Ве очекуваме!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart