Работилница за Креативно Пишување
>
>
Работилница за Креативно Пишување

More

April 21, 2021 8:30 pm

Иницијативата од #млади за #млади повторно е во акција.

По неколкуте успешно реализирани настани овој месец, со задоволство ви ја најавуваме следната работилница, организирана од страна на тимот за социјални мрежи на Креативната Станица.Овој пат ќе се посветиме на “Креативното пишување”, како “must have” алатка, за креирање пост на социјалните мрежи. Кои се клучните елементи за креирање на интерактивна и впечатлива содржина? Која е пораката што сакате да ја испратите? Како Вашата содрижина може да привлече внимание на илјадници читатели?

Одвојте еден час од вашето време и дозволете нашата Исидора Јанева да Ви го сподели нејзиното знаење, кое ќе ви помогне во усовршувањето и будењето на Вашата креативност. Исидора е менаџер за социјални мрежи во “Младински Борд” и основач на BecominIsi podcast. Незјините почетоци датираат на радио мрежите во Охрид кога Исидора за прв пат се сретна со поимот “Креативно пишување”.

Работилницата е закажана за 21.4.2021 со почеток во 20:30 часот на платформата ZOOM.

Линк за регистрација: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1Jh2v20ojw57vN_UgcOf18RM-6UkH1Kd_7y6eRthP2uhecg/viewform?fbclid=IwAR0wgatiYCb5kl7OKEB8fiCae0HFBADgAYq9mJQWGzXUmledVAPmXQHcwGw

#lockdown with #youthonboardВе очекуваме!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart