Јавно говорење и настап
>
>
Јавно говорење и настап

More

June 16, 2021 8:00 pm

„Јавно говорење и настап“ е петтото предавање од Летната лидерска школа која е во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Здружението за културен и едукативен развој МЛАДИНСКИ БОРД – Штип“.

Facebook линк: https://www.facebook.com/events/556206105544997
Zoom линк за регистрација: https://zoom.us/meeting/register/tJ0ocuiqrTstG9DyueztZqBchRsisUwbarf3

Предавачи ќе бидат проф. д-р Иван Ефремовски од Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и актерот Марјан Ѓорѓиевски.

На настанот ќе бидат обработени теми како подготвување на говор, говор на телото, начини на обраќање кон различна публика, пренесување на пораки преку медиумите итн.

Сите учесници ќе добијат Сертификат за учество. Летната лидерска школа е бесплатна и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart