A cartoony connection to English: Creative Station in Action
>
>
A cartoony connection to English: Creative Station in Action

More

December 10, 2020 7:00 pm

Почитувани млади ентузијасти,Со задоволство ви најавуваме уште една онлајн обука од серијалот “ Од млади за млади” насловена: „A cartoony connection to English„.🎉🧏‍♂️🧏‍♀️🙆‍♂️🙎‍♀️🙇‍♀️

Овој пат ги повикуваме сите млади кои имаат желба и сакаат да превземат иницијатива за да се надградат самите себе истовремено подобрувајќи го нивниот Англиски јазик. Ќе разговараме за најчестите грешки при учење на јазикот, неговата важност, како и за tips&tricks за побрзо и полесно учење на јазикот.

Јазикот се усовршува со постојана комуникација и интеракција. Овој пат ги поканивме нашите креативци да го споделат своето искуство за тоа како тие го научиле англискиот јазик. Програмата за јазици на “Младински Борд” е креирана со цел да го подобрите странскиот јазик и да учествувате во меѓународните обуки организирани од наша страна.

Дадете си шанса и поминете еден забавен час со младите креативци, лидери на Креативната станица.Do you have trouble #learning #English? Now is the time to learn English #online!

Дата:10.12.2020

Време:19:00 h

ZOOM Линк за регистрација:https://docs.google.com/…/1FAIpQLScJEH85anu…/viewform…

Краен рок за регистрација: 09.12.2020

Ве очекуваме!

#youthonboard

#creativestation

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart