Cyberbullying
>
>
Cyberbullying

More

April 17, 2022

МЛАДИНСКИ БОРД ви овозможува да бидете дел од младинската размена во Шпанија 🇪🇸 од 17.04.2022 до 25.04.2022.

🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♂️🙆🏻🙆🏼‍♀️Постои психичко, вербално и физичко малтеретирање. Кога насилството и агресијата кон определено лице или група на лица се спроведува преку социјалните мрежи добива облик на Cyberbullying.
📱🖥💻⌨️
Доколку сакате да дознаете повеќе за формите на онлајн насилство, начинот на нивно спречување, превенција за истите, подигнување на нивото на почит спрема различностите во културата, степенот на образование, етнички и друг поглед ова е идеална можност за тоа!

Трошоците за смештај, храна и патување се покриени.

Аплицирајте на следниот лин за да бидете дел од ова прекрасно искуство:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfCwXlFdZr…/viewform…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart