”DIGI Entrepreneurs” – Онлајн Тренинг 02 и 03 јуни 2023.
>
>
”DIGI Entrepreneurs” – Онлајн Тренинг 02 и 03 јуни 2023.

More

June 2, 2023 12:00 am

📢 МЛАДИНСКИ БОРД со задоволство Ви најавува уште една можност да ги надоградите ваштите капацитети преку ТРЕНИНГ КУРСОТ „How to become Digital Entrepreneur?“
👉 Тренингот ќе се имплементира во два дела и тоа:
💻🖱️– Онлајн Тренинг кој ќе се реализира на 02 и 03 јуни 2023.
📍 – Тренинг курс во Штип од 23 до 27 јуни 2023
👉 Главна цел на тренингот е да ги оспособи младите со потребните дигитални вештини за основање на сопствен бизнис, како и зајакнуивање на своие лични способности.
🧠🗣️ Преку иновативната неформална тренинг програма младите ќе се стекнат со потребните дигитални вештини и алатки, а со тоа ќе ги загарантираат своите успеси.
Овој тренинг курс е дел од проектот ”DIGI Entrepreneurs” 🕴️🖥️ чија главна цел е да ги зајакне капацитетите на младите од 🇲🇰 🇧🇬 🇵🇱 и да им го покаше патото како до успешни дигитални претприемачи. 🎊
проект “KA2 – DIGI Entrepreneurs”
👉 Доколку сакате да ги развиете вашите дигитални капацитети и да го зацврстите вашето знаење, аплицирајте на линкот оставен подолу 👇

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart