Escape Room
>
>
Escape Room

More

September 17, 2022 12:00 am

Почитувани млади,

Со задоволство сакаме да Ве поканиме на нашата наредна дружба која ќе се организира на 17.09.2022 на тврдината “Исар”. 🌄🏞🚵‍♀️
Како дел од проектот “Escape depopulation and foster cultural heritage through active tourism” (EscDep) ќе организираме escape room каде преку игра и натпревар ќе имате можност да се запознаете со историското значење на тврдината, да ги покажете вашите тимски способности и да се забавувате.🎲🎯♣️🃏
За еден ден тврдината ќе ја трансформираме во маѓично место каде што ќе има 20 предизвици и загатки.
Тимот кој што најбрзо ќе го заврши предизвикот и го пронајде четириесетиот камен и ќе добие интересни награди.
За концептот на Escape Room можете да прочитате повќе на следниот линк:⏬️⏬️ https://youthonboard.com.mk/are-you-familiar-with-the…/
Доколку сакате да не посетите за време на активноста пријавете се на следниот линк:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdt…/viewform…

Преку овој проект ќе се обидеме да го истакнеме значењето на тврдината “ИСАР” како и легендата за “четерсе”.
Asociacion Deses-3
Scout Society

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart