Happy hour with YOB
>
>
Happy hour with YOB

More

June 30, 2022 6:00 pm

Драги младински активисти! ✨
Дали сте спремни за уште едно дружење со Youth on Board и Creative Station! 💡
Нова иницијатива со која ги поттикнуваме младите почесто да ги полнат нивните батерии со среќа! 😃
Ве покануваме на “Happy hour” настанот за среќата каде што дружбата ја зголемуваме на поголемо ниво, а среќната атмосфера ја подигаме на максимум. 💆🏼‍♀️
Настанот ќе биде организиран во природа каде што ќе се фокусираме на:
➡️Што е среќата и како ние ја доживуваме.
➡️Дали среќата е дефиниција за добро расположение.
➡️Дали среќата зависи од проверување на електронската пошта.
➡️Интерактивен дел.
Доколку сте заинтересирани за ново дружење, тогаш пријавете се на следнава форма: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScbdYOih…/viewform…
Се гледаме во природа!
На нашиот настан ќе се дружиме со Кристина, која ке ни долови јасна слика што всушност претставува среќата и како ние поединечно ја доживуваме.💡

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart