INNOVATE SEMINAR – Sweden
>
>
INNOVATE SEMINAR – Sweden

More

April 29, 2022 12:00 am

🙌🏻МЛАДИНСКИ БОРД Ви нуди прекрасна можност за да ги зајакнете вашите професионални капацитети со нови контакти кои работат во областа на млади. 🧩🙅🏻‍♂️🧩
Доколку сте младински работник со наполнети 20 години и сте заинтресирани за учество во семинарот „INNOVATE SEMINAR“ кој ќе се одржи од 29.04.2022 до 05.05.2022 во Копарберг, Шведска оваа можност е токму за ВАС! 🙌🏻🙆🏻🙅🏻‍♀️🙌🏻🙆🏻🙌🏻
Трошоците за превоз, сместување и храна се покриени од страна на организаторот.
Заинтересираните да ја пополнат следнава форма:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart