Kannst du Deutsch sprechen? – Edition 2
>
>
Kannst du Deutsch sprechen? – Edition 2

More

May 12, 2021 6:00 pm

Во среда (12.05.2021) во 18.00 на платформата Zoom ќе се дружиме со нашиот Social Media Manager Исидора, која ќе ви го претстави Германскиот јазкик во рамки на нашиот Learning Language Program.Овој настан е продолжение на настанот од јануари, Kannst du Deutsch sprechen, и во ова издание нашите учесници ќе се запознаат со уште некои дополнителни нови теми од Германскиот јазик!

Исидора е носител на највисокиот сертификат за познавање на Германскиот јазик, ниво C2, издаден од страна на Goethe Institut.

Придружете се на нашата едукативна иницијатива!

Линк за регистрација: https://forms.gle/inGvJe46Yg5RDUdt6

Крајниот рок за регистрација е до: 11.05.2021

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart