Overcoming Prejudice
>
>
Overcoming Prejudice

More

May 7, 2022

👉🏻 Живееме во свет каде предрасудите ни се главна и неизбежна тема во општеството.
“Overcoming Prejudice” има за цел да ни долови колку тоа е погрешно и да ни направи јасна слика дека 21 век не треба така да функционира.

Од 7 до 14 Мај, 📍Romania 🇷🇴 , Младите активисти ќе се стекнат со знаења и бенефиции, разговарајќи за она што секојдневно сите го доживуваме.
Доколку сакате да бидете дел од решението, тогаш надградете се со знаење. 🥇

За учество и влез во Романија потребно е учесниците да бидат вакцинирани и тоа најмалку 9 месеци од последната доза.

Трошоците за престој, храна и патување се покриени.

Аплицирајте на следниов линк:
https://forms.gle/qPnyPRKT8qCTMj3R6

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart