“Say yes to Eco Lifestyle”
>
>
“Say yes to Eco Lifestyle”

More

March 27, 2022

Од 27 Март до 03 Април сезоната на пролетта ќе ја започнеме во Ел Палмар, Шпанија 🇪🇸

🏖 Проектот “Say yes to Eco Lifestyle” во прекрасниот предел на Шпанија покрај Гибралтарскиот канал ќе се соочи со пробивање на комфорт зоната на учесниците преку разни физички и умствени активности. Целта е тие да созреат доволно во однос на грижа за својата здравствена состојба со што ќе создадат здрава секојдневна рутина. ⛹️ 💚
Тришоците за храна, сместување и престој ќе бидат целосни покриени.
На проектот можат да учествуваат млади со наполнети 18 години.

👉 Ако имате цел да создадете поздрава секојдневна рутина и тоа покрај убавите Шпански брегови не ја пропуштајте можноста да аплицирајте:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe3tL3uPCX…/viewform…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart