Skills and individual values for alumni and future alumni students involved in the European projects
>
>
Skills and individual values for alumni and future alumni students involved in the European projects

More

March 31, 2022

📢 Посебно важна карактеристика на волонтирањето е личниот развој на младиот човек кој е ангажиран како волонтер. 🙅🏻‍♂️💁🏻‍♀️🤷🏻🙆🏽‍♂️
Личниот развој се однесува на креативни процеси на остварување и зголемување на психолошките, социјалните и духовните потенцијали, но во согласност со возраста на младиот човек и специфичните искуства и потреби на личноста. ⚙️⚒🛠⛓
Преку волонтирањето, едно лице може да развие самопочит и почит кон другите, како и да ги примени своите знаења и вештини преку различни видови волонтерски активности. 💎
МЛАДИНСКИ БОРД како организација која работи со волонтери, преку проеграмата „WBAA – Western Balkan Alumni Association“ Ви овозможува тренинг со реномиран тренер, проф. д-р. МОНИКА МАРКОВСКА (професор на Факултетот за Информатички и комуникациски технологии, при Универзитетот „Св. Климент Охридски – Битола).
Доколку сте на возраст од 16 до 24 години и сакате да бидете дел од тренингот со кој ќе имате можност да се стекнете со соодветен сертификат за знаењето кое ќе го добиете, пријавете се веднаш на следниов линк:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart