Youth Exchange in Şanlıurfa, Turkey
>
>
Youth Exchange in Şanlıurfa, Turkey

More

February 22, 2022 12:00 am

🇹🇷 Şanlıurfa, Turkey – Нашата следна дестинација од 22.02 – 02.03.2022 за младинска размена со фасцинантната тема “Back to School”. 🍏 📚
📢 Актуалноста на запоставување на образованието претставува проблем за глобалната економија, за процентот на невработеност, паралелно е проблем и за иднината на самата индивидуа. Темата на овој проект пробува да се соочи со тој проблем преку разработување на новата програма на Европа за намалување на бројот на млади кои ја запоставуваат едукацијата. 😎 ☀
💁💁‍♀️🙋‍♂️🙇‍♂️🙇‍♀️🙋‍♂️
Младите учесници ќе ја разработат оваа тема во прекрасната провинција Şanlıurfa во Турција полна со антички монументи, стари градби и древна архитектура. 😌
🔊 📢 Доколку сте заинтересирани да бидете дел од оваа прекрасната младинска размена која се бори со доста популарен и реален проблем аплицирајте на линкот:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart