Summer With YOUTH ON BOARD 🌞

Првиот ден од летото го одбележуваме со прекрасна вест за младите! 🌞🔆🕶🏖
Нека оваа лето Ви биде исполнето со многу нови пријателства, забава, едукација и незаборавни моменти. Веруваме дека нашите летни активности ќе го збогатат вашето слободно време со нови вештини, позитивна енергија и приказни за раскажување.
Наша обврска е да Ви го разубавиме летниот период со интересни активности, а Ваша обврска е да се пријавите на активностите и да бидете дел од “ Лето со Малдинскиот Борд”.
Следете го нашиот календар со активности и пријавете се!

#SummerWithYouthonBoard

Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart