Youth Council for Active Citizens

Почитувани млади,Подгответе се за нова размена со #Еразмус+ програмата и Младински Борд💡

Искористете ја оваа можност за стекнување знаења во областа на граѓанството и демократијата, а воедно и можност за нови пријателства и култура.

Учествувајте во проектот „Youth Council for Active Citizens“

Доколку сте млади од 18 до 27 години, кои сакаат да инвестираат во себе, оваа размена е токму за вас

Размената ќе се организира во Романија во периодот од 02 до 09 Август 2021.Место: Sinaia, Prahova County.

Трошоците за пат и сместување ќе бидат покриени од страна на организаторот

.👇👇Линк за регистрација

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevx_9UXGGWjReyGbsjlV4mRg6oebmn_a4CYl-QuIVAmIbVDQ/viewform?usp=pp_url

Share on

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart